👨🏼‍💻 Contact

Zodra je onderstaand formulier ingevuld hebt neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Veelgestelde vragen

Wat als ik niet tevreden ben?

Ik geloof 100% in een goede service, ik doe er alles aan om tot het beste resultaat te komen. Maar mocht je toch niet tevreden zijn binnen de eerste 14 dagen? Dan nemen we samen contact op en bespreken we de situatie. Na dit contact moment krijg je het volledige bedrag terug van je investering.

Als Chatfuel gratis is. Waarom betaal ik jou dan?

Zie het als een website bouwen, iedereen heeft een neef of buurjongen die een WordPress tamplate kan maken, maar een website die winstgevend is? Dat is een heel ander verhaal. Mocht jezelf met Chatfuel aan de slag willen gaan en willen experimenten? Dat kan. Wil je tijd winnen en door een ervaringsdeskundige het laten doen? Dan huur je mij in.

Wat is de duur van de overeenkomst?

Het Pro plan is vanaf 3 maanden. Na 3 maanden is het abonnement per maand opzegbaar. Abonnementen worden zonder opzegging automatisch verlengd. Het losse simpele en complexe pakket is een eenmalig aankoop. Na het overzetten van jouw Bot ben jij de nieuwe eigenaar.

Op welk platform wordt de Bot gemaakt?

Dit is per onderneming verschillend, ik werk met Chatfuel en ManyChat. Beide platforms kunnen ongeveer hetzelfde. Mijn voorkeur gaat uit naar Chatfuel, omdat ManyChat wat beperkter is. Somminge klanten willen liever ManyChat, dan adviseer ik toch Chatfuel. Beide platforms ken ik goed en bied ik aan.

Waarom heb ik een Messenger Bot nodig?

Kijk, tegenwoordig lezen mensen maar 5 a 15% van hun e-mails, maar op Messaging Apps zoals Messenger leest men 97% van hun berichten. Hoe sterk je emaillijst ook is. Hoe loyaal je e-maillijst ook is. Mensen open de emails tegenwoordig niet meer. Email marketing is verzadigd. Messenger Marketing is de manier om weer onder de rader van je doelgroep te komen. Wil je 5% of 97% open rates?

Binnen hoeveel tijd heb ik mijn Bot?

Het maken en programmeren van de Bot kost tijd, hoelang het precies duurt is afhankelijk van het pakket wat je afneemt. Over het algemeen zijn Simpele Bots klaar binnen 2 weken.

“Hij weet alle ins en outs van de mogelijkheden van Facebook Bots”

Robin heeft ons – WebNexus – geholpen bij het opzetten van een nieuwe Facebook marketingstrategie. Hij heeft passie voor zijn werk en weet alle ins en outs van de mogelijkheden met Facebook bots.

Joep Frassen, CEO Webnexus.nl

Simpele Messenger Chatbots

Automatiseer de klantenservice en ontlast servicemedewerkers 24/7. Overtref jouw klantverwachtingen en adverteer goedkoper en persoonlijker.

Complexe Messenger Chatbots

Krijg meer en betere leads op autopilot.
Besteed 50% minder tijd aan ondersteuning.
Raak je doelgroep op de juiste plek.
Automatisering voor optimale focus.

Klaar voor jouw ChatBot oplossing?

© 2018 Keijzerrobin. All rights reserved.

Deze site maakt geen deel uit van de Facebook-website of Facebook Inc. Bovendien wordt deze site op geen enkele manier door Facebook ondersteund. FACEBOOK is een handelsmerk van FACEBOOK Inc.