Krijg Grip Op Je Gasten en Ze Komen Frequenter Terug.

Pak een pakket en start met het maken van een loyale achterban zonder moeite.

Hoe werkt het?

Stap 1 - Bel Afspraak

We maken kennis en kijken samen naar de blokkades waar jij tegen aan loopt.

Stap 2 - Strategie bepaling

We kijken samen welk aanbod voor jou gasten het meeste match en jou de meeste omzet oplevert.

Stap 3 - Lancering

We lanceren de best passende loyaliteitsprogramma die mogelijk is.

Veelgestelde vragen

Wat als ik niet tevreden ben?

Ik geloof 100% in een goede service, ik doe er alles aan om tot het beste resultaat te komen. Maar mocht je toch niet tevreden zijn binnen de eerste 14 dagen? Dan nemen we samen contact op en bespreken we de situatie. Na dit contact moment krijg je het volledige bedrag terug van je investering.

Als Chatfuel gratis is. Waarom betaal ik jou dan?

Zie het als een website bouwen, iedereen heeft een neef of buurjongen die een WordPress tamplate kan maken, maar een website die winstgevend is? Dat is een heel ander verhaal. Mocht jezelf met Chatfuel aan de slag willen gaan en willen experimenten? Dat kan. Wil je tijd winnen en door een ervaringsdeskundige het laten doen? Dan huur je mij in.

Wat is de duur van de overeenkomst?

Het Pro plan is vanaf 3 maanden. Na 3 maanden is het abonnement per maand opzegbaar. Abonnementen worden zonder opzegging automatisch verlengd. Het losse simpele en complexe pakket is een eenmalig aankoop. Na het overzetten van jouw Bot ben jij de nieuwe eigenaar.

Op welk platform wordt de Bot gemaakt?

Dit is per onderneming verschillend, ik werk met Chatfuel en ManyChat. Beide platforms kunnen ongeveer hetzelfde. Mijn voorkeur gaat uit naar Chatfuel, omdat ManyChat wat beperkter is. Somminge klanten willen liever ManyChat, dan adviseer ik toch Chatfuel. Beide platforms ken ik goed en bied ik aan.

Waarom heb ik een Messenger Bot nodig?

Kijk, tegenwoordig lezen mensen maar 5 a 15% van hun e-mails, maar op Messaging Apps zoals Messenger leest men 97% van hun berichten. Hoe sterk je emaillijst ook is. Hoe loyaal je e-maillijst ook is. Mensen open de emails tegenwoordig niet meer. Email marketing is verzadigd. Messenger Marketing is de manier om weer onder de rader van je doelgroep te komen. Wil je 5% of 97% open rates?

Binnen hoeveel tijd heb ik mijn Bot?

Het maken en programmeren van de Bot kost tijd, hoelang het precies duurt is afhankelijk van het pakket wat je afneemt. Over het algemeen zijn Simpele Bots klaar binnen 2 weken.